Saját élmény, hogy jungiánus coach legyél

A programot elsősorban vezetők, coachok, fejlesztési- és HR szakemberek számára ajánljuk, akik szeretnének új módszertanokat elsajátítani és fejlődni a munkájukban, de kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnék fejleszteni magát vagy elindítani a coaching képzésüket.

jungian grafikon

Jungiánus Coaching


• Újfajta és dinamikusan fejlődő program, melyet Dr. Avi Goran Bar alakított ki C.G. Jung pszichológiájának alkalmazásával 2014-ben a szervezeti- és a vezetői coaching számára, amivel gazdagíthatjuk és elmélyíthetjük a coaching folyamatot.

• Egyedülálló módszer, amely magában foglalja az egyéni- vagy szervezeti tudattalannal való foglalkozást, segíti a munkahelyi- és élethelyzeteket, eseményeket újfajta szemléletből értelmezni. Segítségével a vezetők és személyek belátást nyernek és megváltoztathatják a konfliktusos vagy kihívásos helyzetekben való működésüket és a vezetéshez való hozzáállásukat.

• A fogalmak és kifejezések közös szótárát nyújtja a coach és ügyfél számára, amivel magyarázhatják a viselkedéses jelenségeket. Fejleszti a csapat szimbolikus gondolkodását, a tudattalan motivációk és konfliktusok megértését a csapatban.

• Előtérbe hoz olyan feminin elemeket a szervezet kultúrában, mint az érzések kifejezése, a befogadás, tolerancia és a gondoskodás. Ösztönzi a képzeletet, a dobozon kívüli gondolkodást és az eredeti kezdeményezéseket.

• A jungiánus coaching egy magas intellektuális tanulás és mély érzelmi tapasztalat kombinációja. Lehetővé teszi a coach és a szervezet számára egy másfajta dimenzió megértését. Nem csak új készségeket és technikákat ad, hanem egy növekedési folyamatot hoz létre a coach, a szervezet és minden képzésben résztvevő számára.

• Megfelel a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) kompetenciáinak, és ajánlott coachok, vezetők, HR szakemberek, életvezetési és vállalati tanácsadók számára, hogy elmélyítsék önismeretüket és kibővítsék képességeiket ezzel a kreatív és hatékony szakmai módszerrel.
 

Program

Az ICF által akkreditált nemzetközi tréninget eredeti formájában tartjuk meg hat modulban, havonta egy hétvégén 2021. február 4.-június 27. között.

Magyar és angol nyelven oktatunk és gyakorlunk, és igény esetén tolmácsolást biztosítunk, de mivel a munkafüzet és eszközök angolnyelven elérhetők, valamilyen angol nyelvtudás szükséges.

A modulok háromnaposak, kivéve az első modult, ami négynapos. Valamennyi modul tartalmaz elméleti részt, diagnosztikai eszközök bemutatását és gyakorlását, esettanulmányokat, egyéni-, páros és plenáris gyakorlatokat, ami a jelenlegi helyzet miatt zoom-tréning formában történik.

A modulok között webinárium, szupervizió, kiscsoportos és páros practicum online vagy személyesen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trénerek

Dr. Avi Goran-Bar

.img-responsive

Dr. Avi Goran-Bar Klinikai szakpszichológus, okleveles művészeti terapeuta, az Európai Gestalt Szövetség tagja, CTI coach, és jungiánus coach. Kiképzése során hat évig járt jungi pszichoanalízisbe. Avi több mint, 20 éve tart tréningeket, és széleskörű tapasztalattal rendelkezik a szervezeti tanácsadás területén, többek között dolgozott az Izraeli Védelmi Erők, az Oktatási Minisztérium és olyan csúcstechnológiai vállalatok számára, mint a Teva, az Intel és az Amdox. 2014-ben kidolgozta a Jungiánus Coaching módszert, melyet a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) is akkreditált. Avi megalakította és vezeti a Jungian Coaching School-t, ahol ezt a programot sikerrel oktatják choach-ok, vállalatvezetők, és pszichoterapeuták számára Athénban, Budapesten, Isztambulban, Ljubljanában, Tel-Avivban és Zágrábban. “The Jungian Coaching” c. könyvét a Routledge Kiadó, London 2021-ben fogja megjelentetni.


Vicdan Merter

.img-responsive

Vicdan Merter CPCC, PCC, ipari mérnökként végzett a Yıldız Egyetemen (Isztambul) és 25 évig dolgozott multinacionális nagyvállalatoknál az FMCG és dohányipari szektorban, a HR és különböző vezetési területeken. Vállalati vezetőként találkozott a coachinggal és multis karrierjével párhuzamosan a legjobb coach képzéseket végezte el. CTI Coaching Training Institute UK (CPCC) által tanúsított, és az Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) által akkreditált coach (PCC). Vicdan a Coachathlon társalapítója, jelenleg coachinggal, team-coachinggal, valamint szervezeti tanácsadással foglalkozik. Vicdan 2018-ban diplomázott a Jungian Coaching Training Programban, és azóta a nemzetközi tanári karban dolgozik. 2020-ban Budapesten az ICF coach kompetenciák modult oktatta.


Deák Zsolt

.img-responsive

Deák Zsolt Ph.D., pszichológus, OD szakember, és jungi pszichoanalitikus (IAAP, MAPE). Zsolt 25 év tapasztalattal rendelkezik a HR területén, beleértve HR vezetést, cégvezetést, személyzeti tanácsadást, vezető kiválasztást és fejlesztést. Üzleti karrierjével párhuzamosan elvégezte a jungi analitikus kiképzést, és 15 éve foglalkozik pszichológiai tanácsadással magán rendelésben. Vezetői és szervezeti coachként segíti ügyfeleit a megoldás keresésben és növekedésben, mely folyamatokban szerencsésen hasznosíthatja üzleti tapasztalatait és mélyreható pszichológiai ismereteit. Zsolt 2018 óta dolgozik Dr. Avi Goran-Barral, és közösen indították el Budapesten a Jungiánus Coach képzést.


JELENTKEZÉS

 
 

KIK JELENTKEZHETNEK

A programot elsősorban vezetők, coachok, fejlesztési- és HR szakemberek számára ajánljuk, akik szeretnének új coaching módszertanokat elsajátítani és fejlődni a munkájukban, de ajánljuk azok számára is, akik szeretnék fejleszteni magukat vagy elindítani a coaching képzésüket.


BIZONYÍTVÁNY

A programot követően a résztvevők Jungian Coaching bizonyítványt kapnak, dr. Avi Goren Bar-tól és a Jungian Coaching School-tól, mely certificate-et az ICF is akkreditált ACSTH (Approved Coach Specific Training). Az ACSTH végzettség alapján hallgatóink jelentkezhetnek és beszámíthatják ezt az ICF-akkreditációban.

A Jungian Coaching tanúsítvány megszerzésének feltétele, hogy a résztvevők a program, azaz a 6 modulban, összesen 19 tréning nap 90% -ban megjelentek, teljesítették a tanfolyam során elvárt összes munkát és a program követelményeit, és önállóan képesek használni a Jungian coaching eszközöket a saját coaching gyakorlatában.

A diplomások a jövőben részt vehetnek a Jungian Coaching School további szakmai fórumain, konferenciáján és online szemináriumokon. A programok angol nyelven mennek, és esetenként díjba kerülhetnek.


DÍJAK

A díjak tartalmazzák az összes tananyagot és gyakorlati eszközöket, és a Jungian Coaching eszközöket, valamint a bizonyítványt. A tananyagok és eszközök angol nyelven elérhetők. A díjak szintén magukban foglalják a program alatti szupervíziót, és egyéb megbeszéléseket, valamint a zoomfiók használatát az online foglalkozásokhoz.

• Korai kedvezmény 2399 € + áfa. Ez a kedvezményes díj 2020.12.31-ig érvényes, és egy részletben fizetendő.
• A program teljes ára 2699 € + áfa, ha 2020.12.31 után és a program megkezdése előtt jelentkezik, és egy részletben fizet.
• A teljes program ára 2999 € + áfa, modulokkal történő fizetés esetén (6 részlet), modulonkénti díj 500, € + áfa.
• Ugyanabból a szervezetből érkező két vagy több jelentkező esetén 5% kedvezményt ajánlunk minden résztvevő után.
Csak egy fizetési módot választhat. A teljes visszatérítés a program megkezdése előtt kérhető, a kezdést követően, vagy a modulok közötti visszavonás esetén 500 euró összegű vissza nem térítendő regisztrációs díjat számítunk fel.

Az egyéni pályázók 0% -os áfa-befizetést kérhetnek. Ha érdekli, kérjen további információt.


KAPCSOLAT

Deák Zsolt
+36 20 996 7507
budapest@jungiancoachingschool.hu

 
 

REGISZTRÁCIÓ